ainekset
2 1/2 dl vettä
100 g voita
teelusikan kärjellinen suolaa
1 rkl Karppisokeria
(20 steviatippaa)
2 dl kookosjauh.
3 tl psylliumjauh.
1 sitruunan raastettu kuori
2 rkl sitruunanmehua
3 munaa
Paistamiseen kookosrasvaa... sitä vaarallista ja kovaa, kun ei raaskinut kylmäpuristettua extra virgin öljyä käyttää:)
Pinnalle Karppisokeria ja kanelia
Mittaa vesi, voi ja suola kattilaan ja kiehauta. Lisää voimakkaasti sekoittaen 2 dl kookosjauhoa. Anna jäähtyä. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita munaseos taikinan joukkoon. Lisää sitruunankuori ja -mehu, psyllium ja Karppisokeri. Ota taikinasta nokareita ja muotoile käsissäsi ne nakkimaisiksi tangoiksi. Vaikka taikina on höttöistä, se pysyy hyvin kasassa. Kuumenna kookosrasva kattilassa ja paista churrot kauniin ruskeiksi. Nosta reikäkauhalla leivinpaperin päälle ja pyöritä lautasella, jossa on sekoitettuna Karppisokeria ja reilusti kanelia. Kaneli peittää aika mukavasti Karppisokerin ominaismaun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Nimettömiä kommentteja ei julkaista.