ainekset
300 g tuorejuustoa (ei kevyt-)
200 g kermaviiliä
3 munaa
2 tl aitoa vaniljajauh.
makeutusta maun mukaan (Laitoin 1/2 dl Sukrinia ja 25 tippaa steviaa.)
75 g saksanpähkinää
75 g cashewpähkinää
Sekoita keskenään tuorejuusto, kermaviili, munat, vaniljajauhe ja makeutus. Levitä taikina voideltuun uunivuokaan. Paista 200 asteessa 15 minuuttia ja lisää sen jälkeen murskatut pähkinät kakun pinnalle. Jos kaipaat päälliseen makeutta, lisää pähkinämurskaan esim. Sukrinia. Itse en laittanut. Jatka paistamista n. 30 minuuttia.
Pähkinäinen juustokakku sai kehuja meidän nuorisolta, vaikkei kovin makelta maistukaan. Sen kanssa voi tarjota kermavaahtoa, mutta on hyvää ilmankin. Maistuu parhaalta lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Nimettömiä kommentteja ei julkaista.