Translate

Pekonibroileri kukkakaaliriisillä

 
Ainekset
Pekonibroileriin: broilerfileitä
pekonia
mausteita (kurkumaa, mustapippuria, paprikajauhetta)
merisuolaa (mikäli et käytä suolattuja fileitä)

Kukkakaaliriisiin:
kukkakaalia
merisuolaa
mausteita (kurkuma, valkosipulijauhe)
oliiviöljyä (ja nokare voita)

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Mausta broilerfileet ja kääri ne pekonisuikaleisiin. Kypsennä uunissa n. 35 minuuttia. Lihan kypsyessä valmista "riisi" ja salaatti.
 

Pilko kukkakaali pieniksi muruiksi (iso määrä pienenee kätevimmin koneella). Laita paistinpannulle reilusti oliiviöljyä ja kypsennä kukkakaaliriisi miedolla lämmöllä välillä käännellen muutaman minuutin ajan. Mausta. Voit lisätä halutessasi valmiiseen riisiin voinokareen. Tarjoile pekonibroiler ja kukkakaaliriisi raikkaan tuoresalaatin kanssa.
Jälkkäriksi meillä oli kermavaahdolla ja marjoilla koristeltuja oopseja... mutta se on jo toisen reseptin aihe.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömiä kommentteja ei julkaista.