Translate
Broileri-parsakaalikeitto
ainekset
1 1/2 l vettä
n. 1 kg parsakaalia
2 kanaliemikuutiota (mahdollisimman aitoa merkkiä, luomua) tai vastaava määrä Puljonkin aitoa kanalientä
750 g broilerisuikaleita
mausteita (paprikajauh., kurkuma, mustapipp., sipulijauh., valkosipulijauh.)
suolaa
1 pkt Koskenlaskijaa
voita paistamiseen
Laita parsakaalipalat kypsymään veteen, johon olet laittanut kanaliemikuutiot. Kypsennä broilerisuikaleet voissa, pannussa ja mausta ne. Kun parsakaalinpalat tuntuvat kypsiltä, lisää kattilaan liha ja Koskenlaskija-juusto siivuina. Hämmennä keittoa, kunnes sulatejuusto liukenee liemeen. Tarkista maku.
Koskenlaskijan voi korvata esim. kookoskermalla, jos maito ei sovi ruokavalioon.
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Nimettömiä kommentteja ei julkaista.