ainekset
pohja:
125 g huoneenlämpöistä voita
2 dl Pofiberiä (perunakuitua)
1 dl leivontaproteiini-jauhoa
(hiukan vettä)
Täyte:
150 g juustoraastetta
3 munaa
2 dl kuohukermaa
1/2 -1 tl mustapippuria
1/2 tl merisuolaa
90 g parmankinkkua silppuna
Nypi pohjan ainekset sekaisin. Taputtele taikina voideltuun vuokaan ja paista 225 asteessa 10 minuuttia.
Vispaa munat, kerma, juustoraaste ja mausteet sekaisin.
Kaada täyte pohjan päälle ja levitä viimeiseksi pinnalle parmankinkkusilppu.
Paista n. 20 minuuttia.
Anna piiraan (melkein) jäähtyä ennen tarjoilua.
Makea ja maukas parmankinkku sopii tähän piiraaseen erinomaisesti. Parmankinkku on kasvattanut suosiotaan Suomessakin. Sen ainesosat ovat italialainen sianliha, suola, ilma ja aika. Aitoa tavaraa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Nimettömiä kommentteja ei julkaista.