2 kesäkurpitsaa
500 g jauhelihaa
2 valkosipulinkynttä
2 prk tomaattipyrettä (lisäksi voi laittaa tomaattikuutioita pinnalle)
1/2 pkt Koskenlaskija-juustoa
2 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
basilikaa ja oreganoa
Viipaloi kesäkurpitsat juustohöylällä ja murskaa valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha, ripottele päälle vähän suolaa ja lisää valkosipulimurska. Sulata joukkoon Koskenlaskija, tomaattipyre, kerma ja mausteet. Anna hautua hetki. Laita uunivuoan pohjalle vuorotellen kastiketta ja kesäkurpitsaviipaleita. Alimmaiseksi ja päällimmäiseksi kastikekerros ja lopuksi vielä pinnalle juustoraaste.
Viipaloi kesäkurpitsat juustohöylällä ja murskaa valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha, ripottele päälle vähän suolaa ja lisää valkosipulimurska. Sulata joukkoon Koskenlaskija, tomaattipyre, kerma ja mausteet. Anna hautua hetki. Laita uunivuoan pohjalle vuorotellen kastiketta ja kesäkurpitsaviipaleita. Alimmaiseksi ja päällimmäiseksi kastikekerros ja lopuksi vielä pinnalle juustoraaste.
Paista 200'C n. 45 min. ja anna vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.
Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Nimettömiä kommentteja ei julkaista.