ainekset
pohja
3 dl auringonkukansiemeniä
2 1/2 dl pehmeitä taateleita
1 1/2 dl kookoshiutaleita
ripaus merisuolaa
lakritsitäyte
3 dl kookoskermaa
4 rkl lakritsijuurijauhetta
1 avocado tai 1/2 banaani
10-15 tippaa steviaa (maun mukaan)
1 dl sulaa kylmäpuristettua kookosöljyä
ripaus merisuolaa
Vadelmatäyte
200 g vadelmia
3 dl kookoskermaa
5-15 tippaa stevialiuosta (maun mukaan)
1 avocado tai 1/2 banaani
1 dl sulaa kylmäpuristettua kookosöljyä
ripaus suolaa
vajaa tl aitoa vaniljajauhetta
(vadelmia koristeluun)
Valmista pohja blendaamalla ainekset sekaisin. Painele massa vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Laita pakastimeen odottamaan täytettä.
Blendaa nyt lakritsitäytteen ainekset sekaisin ja levitä täyte pohjan päälle. Laita vuoka takaisin pakastimeen.
Valmista vadelmatäyte blendaamalla ainekset keskenään. Laita vadelmaseos lakritsakerroksen päälle. Anna kakun tekeytyä pakastimessa vähintään yön yli. Ota se sulamaan pari tuntia ennen tarjoilua ja koristele halutessasi vadelmilla.
Tämä kakku sopii maidottomille, pähkinäyliherkille, viljattomille, sokeria vältteleville... kaikille terveellisesti herkutteleville.
Resepti on lainattu mutta vähän muokattu Fitfashionin sivulta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Nimettömiä kommentteja ei julkaista.