Translate

Soijajugurttipasha

ainekset
1 prk Soijavispiä
3 dl maustamatonta soijajugurttia (Alpro)
2 rkl sitruunamehua
2 rkl raastettua sitruunankuorta
1/2-1 tl aitoa vaniljajauhetta
1-2 tl psylliumjauh. (tulee hyvää ilmankin, mutta tiivistää rakennetta)
steviatippoja makeut. (n. 20 tippaa)
1 1/2 dl karkeaa mantelijauhoa (tai osa jauhon määrästä rouhetta)
(silputtuja, kuivattuja hedelmiä)

Vatkaa Soijavispi kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä muut ainekset ja sekoita ne keskenään. Yhdistä soijakermavaahto ja soijajugurttiseos varovasti mutta hyvin sekoittaen. Tarkista maku.














Kaada seos pashamuottiin, siivilään tai suodatinpaperilla vuorattuihin kahvinsuodattimiin. Anna valmistua ja valua vähintään yön yli, mieluummin pidempäänkin. Kumoa pasha tarjolle lautaselle ja koristele haluamallasi tavalla.

Soijajogurttipasha on raikas ja perinteistä pashaa kevyempi pääsiäisherkku. Rakenne jää pehmeämmäksi, koska tästä pashasta puuttuu lisätty rasva.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömiä kommentteja ei julkaista.