Translate

Parhaat lihapullat

Näitä lihapullia kannattaa tehdä kerralla kunnon satsi, niin hyviä ovat. Maistuvat hyviltä kylminäkin.

ainekset isoon satsiin  (2 pellillistä)
2 kg jauhelihaa (käytin nautasikaa)
2 pkt pekonia (2 x 140 g)
3 sipulia
5 valkosipulin kynttä
6 kananmunaa
1 tl mustapippuria
3-4 tl merisuolaa
3 tl pihvimaustetta
reilu kourallinen juustoraastetta
1 prk ranskankermaa
6 tl Dijon-sinappia
Levitä pekonit ja sipuli- ja valkosipulimurskat pellille, leivinpaperille ja paista uunissa 200 asteessa kypsiksi. Leikkele pieniksi paloiksi.
Sekoita muut ainekset hyvin ja lisää joukkoon pekoni-sipuliseos. Pyörittele lihapulliksi ja paista uunissa 225 asteessa 15-30 minuuttia lihapullien koosta riippuen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömiä kommentteja ei julkaista.