Translate

Pasta bolognese

ainekset
1 kesäkurpitsa
voita, oliiviöljyä
merisuolaa

Bolognesekastike
600 g jauhelihaa
1 prk bolognesekastiketta (tsekkaa sokerit/hh)
2 tomaattia
1 sipuli
merisuolaa
valkosipulinkynsi
mausteita oman maun mukaan
(härkäpapujauhoa)
(basilikaa)

Pese kesäkurpitsa. Kuori jos haluat (minä en). Tee spagetiksi spiraalihärvelillä tai vuole suikaleiksi juustohöylällä. Kypsennä "spagettia" pannulla voissa ja oliiviöljyssä nestettä samalla haihduttaen. Ripottele suolaa joukkoon.

Silppua sipuli ja valkosipuli. Kypsennä ne yhdessä jauhelihan kanssa. Lisää bolognesekastike, mausteet, suola ja lopuksi tomaattikuutiot. Jos haluat reilummin kastiketta, kunnon "soossia", laita siivilän läpi 1 rkl härkapapujauhoa, vaivaa se kastikkeen joukkoon ja lisää vettä tarvittava määrä. Tarkista maku.

Tarjoile tuoreen basilikasilpun tai sitruunamelissan sekä tuoresalaatin kanssa. Niin nam...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömiä kommentteja ei julkaista.